0
Promo
2l

www.2lonline.com

Portali i Lajmeve Lokale për Rajonin e Gjilanit

Përpos zhvillimit te sajtit, për 2lonline, Plasma po menaxhon promovimin e këtij portali dhe infrastrukturen e brendshme organizative.

Shqip English | Të gjitha të drejtat e rezervuara © 2007 - 2013 Plasma

 

Kontakti: +377 44 745 209 [email protected]